Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe DN75, la intrare în Albac: S-a izbit cu maşina de un stâlp, după ce a pierdut controlul volanului. O femeie de 55 de ani, pasageră în autoturism a fost rănită

Publicat

pol

O femeie în vârstă de 55 de ani din Oradea a suferit fractură la umăr şi alte leziuni după ce maşina în care se afla s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului, pe DN 75, la intrare în comuna Albac. Şoferul a pierdut controlul volanului.

Accidentul a fost sesizat la poliţia din Cîmpeni, sâmbătă, 21 iunie, la ora 13.10. Din primele cercetări efectuate, a rezultat că U.D., de 58 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcţia de mers Arieşeni – Albac, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi la ieşirea dintr-o curbă cu viraj la stânga a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 55 de ani, din Oradea, pasageră în autoturism, a suferit o fractură de umăr, precum şi leziuni la nivelul membrelor şi a feţei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax