Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN75, la Ocoliş: Maşină răsturnată pe şosea, după ce şoferul a pierdut controlul volanului

Publicat

masina rasturnata accident Un bărbat de 40 de ani din Turda a ajuns la spital cu leziuni la cap şi coloană, după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN75, la Ocoliş. Şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, s-a izbit cu autoturismul de un stâlp, după care s-a răsturnat.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, la ora 10.08, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 75, pe raza comunei Ocoliş, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că L.D.K., de 40 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Vidolm – Turda, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un stâlp, după care autoturismul s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit traumatisme la nivelul capului şi al coloanei vertebrale şi a fost transportat la spitalul din Turda unde a primit îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax