Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN75, la Scărişoara: Patru persoane rănite, printre care şi un copil, după ce un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp

Publicat

accident dn74 politiaPatru persoane cu vârste între 11 şi 74 de ani au fost rănite într-un accident rutier petrecut duminică după-amiaza pe DN75, la Scărişoara, în Munţii Apuseni. Un şofer din Sebeş a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp.

Potrivit IPJ Alba, Poliţia a fost anunţată despre producerea accidentului, duminică, 3 septembrie, în jurul orei 16.00. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că B.E., de 65 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă, la kilometrul 55+450 m, a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică.

În urma accidentului, patru persoane, cu vârste 11 şi 74 de ani, din comuna Sohodol, toate pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spitalul din Cîmpeni, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax