Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN75, la Vidolm: Un şofer de 21 de ani s-a RĂSTURNAT cu maşina în afara şoselei, după ce a pierdut controlul volanului

Publicat

masina rasturnata Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Iara, judeţul Cluj, a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina. Accidentul s-a petrecut duminică după-amiaza, pe DN75, în localitatea Vidolm, între Ocoliş şi Turda.

Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată în jurul orei 3.50, cu privire la producerea accidentului.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că G.C.I., un tânăr de 21 de ani, din comuna Iara, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcţia Ocoliş – Turda, pe raza localităţii Vidolm, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit mai multe leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Turda pentru îngrijiri medicale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax