Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ACCIDENT pe DN75, lângă Câmpeni. Cetăţean belgian, rănit după ce maşina în care se afla a ajuns pe contrasens şi s-a lovit de un camion

Publicat

IMG-20170510-WA0000 Doi cetăţeni belgieni au fost implicaţi într-un accident rutier, în zona barajului Mihoeşti, lângă Câmpeni. Unul dintre ei a fost rănit, după ce maşina condusă de conaţionalul său a ajuns pe contrasens, într-o curbă şi s-a lovit de un camion.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 9 mai, în jurul orei 12.00, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 75, în zona barajului Mihoeşti, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un cetățean belgian, în vârstă de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, la kilometrul 71, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară care era condusă de un bărbat de 48 de ani, din comuna Albac.

IMG-20170510-WA0001 În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Belgia, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni unde a primit îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: Cei doi belgieni ar fi participat la o competiţie cu automobile de epocă, prin România.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax