Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe drumul agricol dintre Daia şi Ciugud. O femeie de 58 de ani a fost rănită

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut duminică, în jurul amiezei, pe un drum agricol, la ieşire din Daia Română spre Ciugud. Două maşini s-au lovit după ce şoferul uneia dintre acestea a pierdut controlul volanului, într-o curbă. O femeie de 58 de ani a ajuns la spital cu leziuni la nivelul umărului.

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, duminică, la ora 11.23, cu privire la faptul că la ieşire din Daia Română spre Ciugud, pe un drum agricol, a avut loc un accident.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că O.E., de 46 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă de un bărbat de 66 de ani, din comuna Daia Română.

În urma accidentului, o femeie de 58 de ani, pasageră pe bancheta din spate al celui de-al doilea autoturism, a suferit un traumatism la nivelul umărului drept şi a fost transportată la spitalul din Sebeş unde a rămas internată.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax