Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe drumul dintre Sebeş şi Daia Română: Tânără de 32 de ani, cu leziuni, după ce s-a răsturnat cu maşina

Publicat

masina rasturnata O tânără în vârstă de 32 de ani din Daia Română a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea. Accidentul rutier s-a petrecut luni seara, pe drumul dinspre Sebeş şi Daia Română.

Potrivit IPJ Alba, luni, la ora 20.35, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că între localităţile Daia Română şi Sebeş, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că I.I., o femeie în vârstă de 32 de ani, din Daia Română, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Daia Română – Sebeş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni în zona capului şi a fost transportată la spitalul din Sebeş unde a rămas internată.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax