Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Bărbat de 38 de ani, lovit de mașină în timp ce încerca să traverseze

spi

Publicat

Accident pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Un bărbat care încerca să traverseze a fost lovit de o mașină și accidentat.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, ”la data de 03 noiembrie 2018, în jurul orei 06.20, un bărbat de 38 de ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa, în calitate de pieton, pe șoseaua de ocolire a municipiului, la kilometrul 6 + 930 metri, s-a angajat în traversare prin loc nepermis și fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Sântămăria-Orlea, județul Hunedoara”.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către polițiști.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax