Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: Accident pe centura municipiului Alba Iulia. Fetiță de 5 ani și o femeie, rănite. Impact între o mașină și un TIR

Publicat

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs miercuri după-amiază, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. 

Traficul rutier a fost îngreunat pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, în zona intersecției cu Drumul Județean 107 – Drâmbar, au transmis reprezentanții IPJ Alba. 

Motivul este un accident în care au fost implicate un TIR și un autoturism.

Două victime au foat transportate la spital, iar cercetarea la fața locului este în desfășurare.

 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 17.00, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, un tânăr de 28 de ani, din comuna Sântimbru, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un TIR, condus de un bărbat de 30 de ani, din Polonia.

În urma accidentului, o tânără de 26 de ani și o minoră de 5 ani, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru șoferul TIR-ului și 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul autoturismului, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto video: Cititor Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    miercuri, 29.09.2021 at 20:08

    aia cu 0.00 cat nu este alcool domnilor militieni sa reglati aparatele la apa de gura si dezifectante cand pui mana pe mustiuc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax