Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. O tânără de 26 de ani s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. O tânără de 26 de ani, aflată la volanul unui autoturism s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului.

Din primele informaţii, tânăra nu a suferit leziuni grave. Accidentul s-a petrecut între intersecţia cu DJ 107C şi ieşirea de pe şoseaua de centură spre Teiuş.

Maşina are numere de înmatriculare de Bucureşti. Cel mai probabil, accidentul s-a petrecut în contextul neadaptării vitezei la condiţiile de vreme şi carosabil umed. Nu a fost identificat vreun alt autovehicul care să fi fost implicat în incidentul rutier.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alba

    sâmbătă, 28.07.2012 at 08:04

    Accidentul s-a produs din cauza unui tir ce nu a adaptat viteza si pentru a evita impactul cu remorca, aflata in derapaj, tanara a ajuns in sant!

  2. Andronic Ion

    duminică, 29.07.2012 at 21:37

    In seara zilei accidentului ma aflam in trafic in spatele tinerei .<Remorca tirului a in trat in derapaj pe contrasens, fapt pentru care a obligato pe conducatoarea autoturismului satraga volan dreapta ca sa evite coliziunea cu remorca.viteza de deplasare a tinerei era de aproximativ de 60- 65 de km. la ora.eu avand aproximativ 30 -40 metri distanta de ea am putut evita mult mai usor iesirea din carosabil. Eu am fost si primul care am deschis portiera masini rasturnate si am constatat ca tanara vorbea la 112 la telefon si nu avea leziuni grave.de fapt tanara a si refuzat ajutorul de a fi eliberata din centura si ajutata sa iasa din autoturism pana la sosireaSMURD-ului. Oricand pot sustine decalaratia aceasta in favoarea tinerei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax