Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT pe șoseaua de centură, la Alba Iulia, între patru camioane. Unul transporta animale

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut miercuri dimineața, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. O persoană a fost rănită ușor, după impact între patru camioane.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier a fost îngreunat pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în zona benzinăriei Europa, din cauza unui accident în care au fost implicate mai multe autocamioane. Unul dintre autovehicule transporta vaci.

În urma impactului o persoană a fost rănită ușor.

În zonă se circula alternativ, pe o bandă, cu dirijare de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia.

Din primele informații, cauza accidentului ar fi nepăstrarea distanței în mers.

Centrul InfoTrafic Poliţia Română a precizat că în accident au fost implicate două autotrenuri şi două autoutilitare. Evenimentul a avut loc în jurul orei 6.50 şi s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

UPDATE: În jurul orei 9.44, IPJ Alba a anunţat că traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri.

UPDATE1: În urma accidentului, au murit două dintre animalele transportate de unul dintre camioane şi alte două au fost rănite. Şoferul acestui camion a refuzat transportarea la spital, neavând răni grave. Traficul rutier a fost blocat parţial aproximativ două ore şi jumătate, pentru o perioadă fiind oprită în totalitate circulaţia, pentru cercetările de la faţa locului.

Din primele date, accidentul s-a petrecut în momentul în un trailer a lovit din spate camionul ce transporta animalele, în faţa acestuia din urmă oprind un alt camion, al cărui şofer intenţiona să schimbe direcţia de mers. Alt autovehicul de mare tonaj, care circula din sens opus, a fost, de asemenea, acroşat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax