Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT grav pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Două mașini s-au lovit, o persoană încarcerată

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi seara, pe șoseaua de centură din municipiul Alba Iulia. O femeie a rămas încarcerată, după un impact între două mașini, ambele înmatriculate în județul Alba. O altă persoană a fost rănită și a primit îngrijiri medicale.

Traficul rutier în zonă a fost blocat.

UPDATE, precizările Poliției Alba: La data de 7 decembrie 2023, în jurul orei 18.25, o femeie de 73 de ani, din localitatea Galda de Jos, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care se deplasa din sens opus.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde, ulterior, a decedat.

Conducătorul celui de-al doilea autoturism, în vârstă de 43 de ani, din Alba Iulia, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE, ora 20:20 – Potrivit IPJ Alba, traficul rutier a fost reluat.

UPDATE, ora 19:00 – Potrivit ISU Alba o femeie a fost extrasă din mașină de către pompierii militari. A fost predată echipajului SAJ, cu traumatism de membru inferior, urmând a fi transportată la UPU Alba.

Cea de-a doua persoană, prezintă leziuni la unul din membrele inferioare.

La momentul de față aceasta este asistată de către celălalt echipaj medical.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia, pe șoseaua de centură.

Este vorba despre două autovehicule implicate, o persoană posibil încarcerată.

Salvatorii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SAJ.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este oprit pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehiculele.

Din primele date, o persoană ar fi rănită.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax