Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ACCIDENT pe şoseaua de centură din ALBA IULIA: IMPACT între două maşini. O persoană a fost rănită

Publicat

DSC_0488 Un accident rutier s-a petrecut miercuri după-amiaza pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Două autoturisme care au intrat în coliziune. În urma impactului, un bărbat a fost rănit.

UPDATE: Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. Este vorba despre maşini Volkswagen înmatriculate în Alba, o dubiţă a unei firme de catering şi un Caddy.

Persoana rănită este şoferul din Caddy, care a fost transportat la spital cu leziuni la o mână.

Traficul rutier nu a fost afectat pe şoseaua de centură, cele două maşini fiind scoase de pe carosabil, în parcarea din zona benzinăriei Europa.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, la ora 13.58, pe şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, M.D., de 45 de ani, din comuna Mirăslău, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la ieşirea din parcarea unei societăţi comerciale, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, în direcţia Sebeş – Teiuş de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare fără a rămâne internat în spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax