Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Accident pe şoseaua de centură din Alba Iulia. Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului

Publicat

Sâmbătă, la ora 13.40, pe şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, la intersecţia cu DJ 107C, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu avarierea a două autoturisme.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 48 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers spre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un şofer de 45 de ani, din municipiul Sebeş, care se angajase în depăşire într-o zonă în care această manevră este interzisă.
În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a drumului, iar conducătorul acestuia a suferit leziuni corporale uşoare.

La locul accidentului a intervenit şi Detaşamentul de pompieri din Alba Iulia care a realizat asigurarea măsurilor PSI şi acordarea primului ajutor şoferului rănit.

Conducătorii celor două autoturisme au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă

Andra TOTH

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax