Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe şoseaua de centură, la Alba Iulia. Patru persoane rănite, impact între un camion şi două maşini

Publicat

YouTube video

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident petrecut marţi, în jurul orei 11.00, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate un camion şi două autoturisme.

 

La faţa locului au intervenit echipaje de la ISU Alba, Ambulanţă şi Poliţie. Potrivit IPJ, în zona accidentului, în apropierea intersecţiei cu strada Mărăşeşti, trecerea peste calea ferată şi drumul spre Drâmbar, circulaţia este îngreunată.

Unul dintre autoturismele lovite au fost împins de pe șosea de polițiștii de la rutieră ajutați de trei pompieri.

UPDATE: În jurul orei 11.45, IPJ Alba a transmis că traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri, pe şoseaua de centură.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 11.00, pe centura ocolitoare a municipiului Alba Iulia, la intersecția cu strada Mărășești, o femeie de 36 de ani, din comuna Șelimbăr, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor cu semiremorcă condus de un bărbat de 60 de ani, din Bulgaria, intrând în coliziune cu acesta.

Pentru a evita impactul frontal cu autoturismul, conducătorul autotractorului a virat spre dreapta și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 43 de ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba, care era oprită pe banda pentru viraj la stânga.

În urma accidentului, conducătoarea auto, șoferul autoutilitarei şi alte două femei, de 29 şi 50 de ani, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile. Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax