Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe şoseaua de centură din Alba Iulia. Un autoturism a ajuns într-un gard, în zona haltei CFR Bărăbanţ

Publicat

Un bărbat a fost transportat de urgenţă la spital, vineri seara, după ce maşina în care se afla a ajuns într-un gard, pe şoseaua de centură a Alba Iuliei.

Accidentul s-a petrecut în spatele haltei CFR Bărăbanţ, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la drum.

Bărbatul se afla singur în maşină, în momentul producerii accidentului. Şoferul a suferit o lovitură în zona capului şi a fost nevoie de transportarea sa la spital. Autoturismul este un Cielo, iar acesta circula din direcţia Teiuş spre Sebeş, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Bărbatul, de 29 de ani, este din Alba Iulia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 4.05.2012, ora 19.27, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, M. D.I., de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Teiuş – Sebeş, la km 4 + 700 metri, din cauza neatenţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard. În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax