Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe strada Încoronării din Alba Iulia

Publicat

Un accident rutier s-a produs marţi, în jurul orei 23.00, pe strada Încoronării (fosta 6 martie) din municipiul Alba Iulia. Un autovehicul marca Opel a derapat şi a intrat în poarta unui imobil, pe sensul de coborâre, în curbă, în zona trecerii de pietoni, intersecţie cu strada Cetăţii. Din poartă, autoturismul a fost proiectat într-un indicator rutier (trecere de pietoni).

În urma coliziunii, conducătoarea auto P.N. (25 de ani), din Sebeş, a suferit leziuni şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba. Medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Alba au precizat, marţi seara, că starea şoferiţei era stabilă şi urma să i se efectueze investigaţii medicale, pentru a se determina eventuale leziuni interne.

Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs din cauza carosabilului umed şi a neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax