Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe strada Arieşului din Alba Iulia: Fată de 13 ani, acroşată de o maşină, în parcare. Şoferul a fugit de la locul faptei

Publicat

pol

O adolescentă de 13 ani din Alba Iulia a fost acroşată de un autoturism, marţi seara, în parcarea unui bloc de pe strada Arieşului. Şoferul a părăsit locul faptei, dar a fost identificat ulterior de poliţişti şi acum s-a ales cu dosar penal.

Marţi, 24 iunie, la ora 19.25, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Arieşului din Alba Iulia a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, în timp ce se afla în parcarea unui bloc de pe strada Arieşului, o minoră de 13 ani a fost acroşată de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului, fără să anunţe poliţia.

Poliţiştii au reușit să-l identifice pe C.A., de 22 de ani, din Alba Iulia, faţă de acesta fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără anunţarea poliţiei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax