Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe strada Bucureşti din Alba Iulia. O persoană rănită în urma unei coliziuni între trei maşini

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi seara, pe strada Bucureşti din Alba Iulia. O persoană a fost rănită, după ce trei autovehicule au intrat în coliziune. Din primele informaţii, persoana a suferit leziuni uşoare.

Este vorba despre o femeie care a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. Accidentul s-a petrecut în momentul în care un autoturism a ieşit de pe strada Florilor fără să acorde prioritate altei maşini care circula pe strada Bucureşti. A lovit-o şi a ricoşat într-un autoturism parcat.

UPDATE: Femeia în vârstă de 38 de ani, care a suferit leziuni în zona capului este din Alba Iulia şi era pasageră într-un autoturism Volkswgen Polo, al cărui şofer nu a acordat prioritate unei autoutilitare Fiat Ducatto cu numere de Bucureşti, aparţinând unei societăţi de distribuţie şi condusă regulamentar dinspre strada Mărăşeşti de un bărbat din Alba Iulia. În urma impactului, Fiat-ul şi a ricoşat într-o altă autoutilitară Renault Traffic, la volanul căreia era tot un şofer din Alba Iulia, dar şi în… maşina Consiliului Judeţean Alba, Volkswagen Jetta, ce era parcată în zonă. Femeia a primit îngrijiri medicale la spital, dar nu a rămas internată.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 1837, la intersecția străzilor Florilor cu Bucureşti din Alba Iulia, D.A.C. (37 de ani) din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul care era parcat în faţa unui imobil de pe strada Bucureşti. O femeie de 38 de ani, pasageră în autoturismul condus de D.A.C., a suferit leziuni corporale uşoare şi a rămas internată în spitalul din Alba Iulia. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care e evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax