Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe strada Lucian Blaga din Sebeş: O persoană a fost acroşată pe trecerea de pietoni

Publicat

Un pieton a fost rănit duminică seara în zona unei treceri de pietoni din municipiul Sebeş. Accidentul a avut loc pe strada Lucian Blaga, iar victima a fost transportată de urgenţă la spital.

Este vorba despre un bărbat care se angajase în traversarea străzii în apropiere de trecerea de pietoni, moment în care a fost lovit de maşină. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate dacă victima traversase regulamentar sau nu. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost transportat la spital cu leziuni.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 2.12.2012, ora 18.07, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată  prin SNUAU 112, cu privire la faptul că  în apropierea unei treceri de pietoni, de pe strada Lucian Blaga din Sebeş, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că M.S., un bărbat de 55 de ani din municipiul Sebeş, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure împrejurare în care a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de P.A., un tânăr de 24 de ani din municipiul Braşov.

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că, în momentul producerii accidentului, victima era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bijbocu euthanasiu

    luni, 03.12.2012 at 18:24

    mda, a traversat in pteajma trecerii,dar e vinovat…halal poolitie..victima e intotdeauna de vina..tipic romanesc..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax