Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe strada Macului din Alba Iulia. Un autoturism a intrat în coliziune cu un autobuz

Publicat

Un accident de circulaţie a avut loc în jurul orei 10.00 pe strada Macului din Alba Iulia. Din primele informaţii oferite de poliţişti, şoferul unui autoturism, într-un moment de neatenţie, a intrat în coliziune cu un autobuz.

Şoferul autoturismului se deplasa pe o stradă lăturalnică şi s-a izbit cu partea stângă de autobuzul care se afla în mers. În urma impactului, mai multe persoane din autobuz au fost rănite uşor. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări. Circulaţia în zonă nu a fost blocată.

UDPATE: Reprezentanţii IPJ Alba au prezentat următoarele precizări:

„La data de 27.09.2011, ora 09.55, P.V., de 69 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe str. Dr. Aurel Vlad, nu a respectat semnificaţia indicatorului <Oprire>, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autobuz aparţinând Serviciului de Transport Public Local Alba Iulia, condus regulamentar pe strada Macului, de C.F.C., de 28 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, o femeie de 61 de ani, din Alba Iulia, pasageră în autobuz, a suferit o fractură de piramidă nazală, iar alţi doi pasageri din autobuz, de  26 şi 61 de ani, au fost răniţi uşor.

P.L, de 58 de ani, din comuna Sîntimbru, pasageră în autoturism, a fost rănită uşor.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. DingDong

    sâmbătă, 13.04.2013 at 09:32

    Ciudat, strada Macului nu exista in Alba, sau nu Mai exista, iar Dr. Aurel Vlad nu are intersectie cu vre-o ruta pe care sa circule autobuze. Nici macar Aurel Vlad, fara Dr., nu are asa ceva. Imi place situatia denumirilor strazilor cat si a rutelor de autobuz fandotma.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax