Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Accident pe şoseaua de centură din Alba Iulia, în zona barierei de cale ferată. Au fost implicate un autoturism şi un moped

Publicat

Două persoane care circulau pe un moped au fost accidentate sâmbătă, în jurul orei 17.20, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia, în zona intersecţiei cu varianta de ieşire spre Drâmbar, respectiv bariera de trecere a căii ferate de pe strada Mărăşeşti. Mopedul a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen Golf.

Cele două persoane care se aflau pe moped, un bărbat şi o femeie, au fost rănite şi transportate de urgenţă la spital. Din primele investigaţii, acestea au suferit doar leziuni uşoare.

Incidentul rutier s-a petrecut pe principala variantă de ieşire din oraş, şoseaua de centură, pe care circulaţia s-a aglomerat odată cu redirecţionarea circulaţiei din cauza lucrărilor de la pasajul din Partoş.

Traficul în zonă nu a fost blocat, din cauza accidentului.

Potrivit comunicatului IPJ Alba, „L.G., de 37 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere, a pătruns în intersecţia cu şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, fără să acorde prioritate autoturismului condus de o femeie în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj Napoca, întrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, mopedistul şi soţia sa, pasageră pe moped, a fost răniţi uşor.

Faţă de L.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. albaiulianul

    sâmbătă, 30.07.2011 at 19:32

    O prostie redirectionarea asta a traficului,o aglomerare fara rost,inutila!
    O lucrare ce putea fi facuta in 2-3 sapt.se extinde nejustificat pe 6-7 luni!! Profesionalismul si priceperea Primariei,si profitul celorlalti !! Solutia cea mai proasta aleasa de autoritatile din Alba Iulia!

  2. eu

    duminică, 31.07.2011 at 09:47

    Sa nu ne miram, orice lucrare in tara asta dureaza de nu se mai termina. Bine ca altii sunt in stare sa demoleze un pod si sa il reconstruiasca in 53 de ore (si fac referire la cazul din SUA, din Los Angeles cu acel pod/pasarela peste autostrada). Bat zilnic de 2-3 ori varianta de ocolire insa Dorelii aia care lucreaza sunt fenomenali. Sprijina balustrada de la pasarela si nu ai nicio greata. Daca termina pasarela la anu pe vremea asta cred ca putem fi multumiti.
    Oameni de nimica in tara asta si popor de mamaligari ca induram atata zilnic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax