Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. Bărbat de 61 de ani, lovit de o mașină în timp ce încerca să treacă strada

Publicat

politie

Un accident rutier s-a produs luni, în jurul orei 16.30, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. Un bărbat de 61 de ani a fost lovit de un autoturism în timp ce încerca să treacă strada. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Alba.

Din primele informații oferite de IPJ Alba, bărbatul a fost lovit de un autoturism marca Dacia de culoare roșie. Victima a suferit câteva fracturi la picioare și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba, pentru investigații și îngrijiri. La volanul Daciei se afla o femeie, care l-a dus pe bărbat la spital.

Accidentul ar fi avut loc pe trecerea de pietoni din fața Casei de Pensii, însă polițiștii mai fac cercetări la faţa locului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs în jurul orei 15.30, pe trecerea de pietoni din dreptul sediului Casei de Pensii Alba, pe strada Tudor Vladimirescu. B.V. (61 de ani), pensionar din Teiuş, s-a angajat în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător şi a fost lovit de un autoturism Dacia Logan înmatriculat în Alba şi condus de S.A., o femeie de 61 ani, din Oarda (Alba Iulia). După producerea accidentului, femeia a transportat victima cu maşina personală la spital şi s-a întors la locul accidentului. Evenimentul rutier a fost anunţat de poliţie de personalul medical. Bărbatul a fost rănit grav, fiind diagnosticat cu fractură umăr stâng, tibie şi peroneu şi a rămas internat.

Şoferiţa nu consumase alcool în momentul producerii accidentului.

 

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax