Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. O minoră a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni

Publicat

O minoră a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, luni după-amiaza, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. Victima a fost transportată conștientă la Unitatea de Primiri Urgențe Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 17.41, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, G.C., de 20 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei minore în vârstă de 13 ani, din municipiul Blaj, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, semnalizată cu indicator rutier şi marcaj pietonal, acroşând-o.

În urma accidentului, minora a suferit multiple leziuni (traumatism cranio-cerebral, contuzii şi hematoame), fiind transportată la spitalul din Alba Iulia, unde a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”

Maşina implicată în accident este un Volkswagen Golf.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Elena

    luni, 09.12.2013 at 22:32

    Sunteti cam prost informati. Nu a fost calcata pe trecerea de pietoni. A trecut neregulamentar! 😉

  2. tuta

    marți, 17.12.2013 at 19:01

    draga mea tu nu ai fost acolo sa vezi… voi va dati numai cu presupusul….va zic eu k fata era pe trecere am fost acolo! Asa k nu mai bagati voi tampeni, numai k sa va bagati in seama!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax