Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe strada Zlatnei din Alba Iulia: O şoferiţă şi fiica sa de 5 ani au ajuns la spital după ce femeia nu a acordat prioritate în trafic

Publicat

politia masina O femeie în vârstă de 38 de ani şi fiica sa în vârstă de 5 ani au ajuns la spital, vineri, în urma unui accident rutier petrecut pe strada Zlatnei din Alba Iulia. Şoferiţa nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism şi a l-a lovit cu maşina pe care o conducea.

Potrivit IPJ Alba, vineri, la ora 17.11, pe strada Zlatnei din Alba Iulia, F.M.M., de 38 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de M.D.R., de 26 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătoarea primului autoturism şi fiica sa în vârsta vârstă de 5 ani au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate în spital.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax