Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe strada Zlatnei din Alba Iulia. Un şofer beat a intrat cu maşina într-o autoutilitară, un stâlp şi poarta unui imobil

Publicat

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Zlatnei din Alba Iulia, un bărbat aflat sub influenţa alcoolului a lovit cu maşina pe care o conducea o autoutilitară, un stâlp electric şi poarta unui imobil. A scăpat cu viaţă.

Accidentul s-a petrecut duminică la ora 1.30, iar M.M.S (37 de ani) din Alba Iulia venea dinspre Şard spre municipiu, când a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o autoutilitară aflată în trafic. Din cauza impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică şi s-a oprit mai apoi în poarta unui imobil de pe strada Zlatnei. Ambii şoferi au supravieţuit în urma evenimentului rutier.

M.M.S: a fost testat cu alcooltest şi a rezultat o valoare de 0,60 mg/l, astfel că a fost transportat la spital, pentru efectuarea probelor biologice de sânge.

Bărbatul este cercetat acum pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax