Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe Transalpina, la Căpâna: Un bărbat a murit la volan, după un stop cardio-respirator. Maşina pe care o conducea a intrat într-un parapet

Publicat

masina SMURD Un bărbat în vârstă de 78 de ani a murit duminică după-amiaza, pe DN67C – Transalpina, la Căpâlna, în comuna Săsciori.

Acesta a suferit un stop-cardio respirator şi maşina pe care o conducea a ajuns într-un parapet de pe marginea drumului.

UPDATE: Viaţa bărbatului nu a mai putut fi salvată. Acesta ar fi suferit un stop cardio-respirator. Bărbatul era din Cugir.

Potrivit unor prime date de la faţa locului, echipajul SMURD a intervenit pentru resuscitarea persoanei care se afla la volan, un bărbat în vârstă de 78 de ani. R.S., din judeţul Alba.

Acesta se afla la volanul unui autoturism Dacia, în momentul în care a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de parapetul de pe marginea drumului, cel mai probabil după ce i s-a făcut rău la volan.

Potrivit Poliţiei, accidentul s-a petrecut pe DN67 C, la kilometrul 127+600 m, pe raza localităţii Căpâlna.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în 23 august, în jurul orei 17.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN67 C, în apropierea localităţii Căpâlna, un autoturism a intrat în parapetul de pe marginea drumului.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti şi în urma examinării conducătorului auto de către cadrele medicale deplasate la faţa locului, a rezultat că R.S., de 78 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Șugag – Sebeș, a suferit un stop cardio – respirator şi a decedat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax