Connect with us
Publicitate

ABRUD

UPDATE FOTO: Accident pe Transapuseana lângă Bucium. Trei motociclete s-au lovit. Intervin echipaje de prim-ajutor. Trafic blocat

Publicat

Un accident s-a petrecut pe Transapuseana (DJ 107I), duminică după-amiaza. Din primele date, sunt trei motociclete implicate în evenimentul rutier. Intervin echipaje de prim-ajutor.

Potrivit ISU Alba, accidentul a fost semnalat la ieșire din localitatea Bucium (spre Mogoș).

Sectia de pompieri Câmpeni intervine pentru asigurarea măsurilor specifice. S-au deplasat și două echipaje de Ambulanță.

UPDATE, ora 15.51: Potrivit IPJ Alba, traficul a fost blocat pe Transapuseana (DJ 107I), la kilometrul 77, zona Valea Albă, din cauza accidentului rutier.

UPDATE, ora 15.56: Poliția Alba a anunțat că, din primele informații, patru persoane ar fi suferit leziuni corporale.

O persoană a fost transportată la spital.

UPDATE, ora 16.29: IPJ Alba transmite că traficul rutier se desfășoară cu restricții, pe o bandă de circulație, alternativ, în zona accidentului.

UPDATE 23 septembrie. Ce au transmis reprezentanții IPJ Alba

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 septembrie 2024, o tânără de 31 de ani, din localitatea Stremț, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 107i, pe raza localității Valea Albă, la kilometrul 66+600 de metri, a intrat în coliziune cu o motocicletă care era condusă de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Sebeș.

În urma impactului, alte 3 motociclete aflate în trafic au fost implicate în coliziuni, ca urmare a faptului că persoanele care le conduceau au încercat să evite locul producerii primului accident.

În urma incidentului, 4 persoane au suferit leziuni corporale și au primit îngrijiri medicale. Tuturor conducătorilor de motociclete le-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. daian daniela

    duminică, 22.09.2024 at 19:30

    Nici nu ma mir avand in vedere viteza cu care se circula pe acest drum.Mai ales la sfarsit de saptamana este dezastru.Nu numai motociclistii ci si soferii circula cu viteze mari,taie curbele ,circula peste liniile continue cu alte cuvinte este haos total.Ganditi-va ca prin sate sunt localnici care merg pe marginea drumului,sunt animale mai ales dimineata si seara.Ieri au trecut niste motociclisi la o curba razantb pe langa mine,aproape am ajuns in sant.Rog politia sa-si faca datoria si in pdrioadele cu circulatd mare sa acgtineze cu radare si patrule.Cat va mai dura pana vor accidenta pe cineva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate