Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe Trasalpina, la Oașa. Trei persoane rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

lac oasaUn accident rutier grav s-a petrecut miercuri, 19 iulie, în apropierea lacului de acumulare Oașa. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar trei persoane au ajuns la spital cu leziuni corporale grave.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 iulie, în jurul orei 11.46, C.S., de 68 de ani, din Bucureşti, în timp ce a condus un autoturism pe Drumul Naţional 67 C, pe sensul de mers Șugag – Oașa, în apropierea lacului de acumulare Oașa, nu a adaptat viteza într-o curbă și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, conducătorul auto şi cei doi pasageri din autoturism, N.A (67 de ani, din Petreşti) şi S.D (75 de ani din Piteşti) au suferit leziuni corporale grave şi a fost transportați la Spitalul Municipal Sebeş pentru îngrijiri medicale de specialitate, rămânând internați sub supraveghere medicală.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax