Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe trecerea de pietoni: Un autoturism a lovit un om pe strada I.C. Brătianu din Alba Iulia

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi, în jurul orei 13.00, pe o trecere de pietoni de pe strada Ion. I. C. Brătianu din Alba Iulia. O mașină a lovit ușor un om angajat în traversarea străzii.

Din primele informații ale polițiștilor, accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni din fața sediului IPJ ALba, unde un autoturism înmatriculat în Austria nu a acordat prioritate unui bărbat, l-a acroșat și l-a accidentat ușor la picior. Acesta a fost transportat cu ambulanța la spital pentru investigații.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 13.12.2012, ora 12.45,  pe strada I.C. Brătianu din Alba Iulia, P.I., de 45 de ani, din Austria, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 49 de ani din Alba Iulia, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate în spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bijbocu euthanasiu

    joi, 13.12.2012 at 13:35

    nemernicul de sofer iresponsabil si **** trebuia scalpat!scalpat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax