Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe trecerea de pietoni: Bărbat rănit grav, după ce a fost lovit de o maşină. A fost transportat la spitalul din Alba Iulia

Publicat

Un bărbat de 41 de ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni de pe strada Cloșca din Alba Iulia, joi seara, în jurul orei 23.00. Acesta a fost transportat la spitalul judeţean Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba: “La data de 2.08.2012, ora 23.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, în municipiul Alba Iulia, la intersecţia Bulevardul Revoluţiei 1989 cu  strada  Cloşca, județul Alba.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului a constatat faptul că T.R.A. de 22 de ani, din Alba Iulia, în timp ce a condus un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere lui F.V. de 41 ani din aceeași localitate, care era angajat în traversarea străzii prin loc permis, semnalizat corespunzător cu indicator rutier şi marcaj pietonal.

În urma producerii accidentului, F.V. a suferit leziuni grave, rămânând internat în Spitalul Județean Alba pentru tratament și îngrijiri de specialitate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax