Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT cu două mașini și un moped, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Două persoane rănite

Publicat

tamponare accident Un accident în lanț a avut loc luni seara, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Au fost implicate două autoturisme și un moped. Două persoane au rămas încarcerate, traficul fiind îngreunat în zonă. 

UPDATE: Accidentul s-a produs la intersecția cu strada Mărășești. Au fost implicate autoturism BMW înmatriculat în Cluj, un Suzuki şi un moped. Două persoane au fost grav rănite. La fața locului s-a deplasat și un echipaj a ISU Alba.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19.15, la intersecţia DJ 107 cu şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia. A.V., de 57 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce era condus de un tânăr de 28 de ani, din judeţul Cluj, întrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul din judeţul Cluj a fost proiectat într-un moped ce era condus de un bărbat. P.R. (66 de ani), din Alba Iulia.

În urma accidentului, mopedistul a suferit leziuni corporale grave, iar A.V. a suferit leziuni uşoare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. mihai

    luni, 12.09.2016 at 20:27

    Necesare aici neaparat denivelari din beton tip „Elis” montate pe Centura. Sau semaforizare in conlucrare cu semafor CFR. Sau Pasaj peste Centura.
    Cati oameni trebuie sa fie victime in accidente ca sa se ia una din masuri??
    Aici nu trece saptamana si accidentul grav/mortal. Si circulatia este intensa dinpre Zona Industriala Drambar, care este in curs de extindere

    • Florin

      marți, 13.09.2016 at 15:57

      Mihai, in articol scrie „…în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism…” si nu „din cauza lipsei unui semafor, pasaj sau giratoriu a intrat in coliziune…”.
      Asadar, invatati naibii sa conduceti si sa respectati toate regulile de circulatie. Nu mai strigati dupa semafoare, pasaje si mai stiu eu ce, cand nu sunteti in stare sa acordati prioritate. Vi le poate face Hava toate intr-un loc si tot degeaba.
      Daca se respecta aceasta regula care de altfel e foarte importanta, nu se intampla nimic!

      PS: sper ca n-ai permis!

      • mihai

        marți, 13.09.2016 at 22:49

        Desteptul pamantului:
        1. NU cunosti zona, e o zona de EXTREM pericol si fffff aglomerata. Mai ales seara nu ai vizibilitate. Saptamanal sunt accidente acolo, trebuie sa iesi la „mustata”, masinile vin pe Centura fff multe si permanent.
        2. Am permis de 23 de ani si 3 accidente minore
        3. Cel mai important: nu sunt din asa-zisul judet „alba”, doar lucrez aici, din PACATE

  2. Simona

    marți, 13.09.2016 at 20:01

    Hello. Cunoaste cineva soferul care conduce un Q7 negru cu nr de CJ O1 PEN. (In jud.Alba)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax