Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accidente rutiere, cu trafic blocat, în zona Decea şi Oiejdea

Publicat

Traficul în zona localităţii Decea a fost blocat pentru mai mult de o oră, în această dimineaţă, după ce condiţiile de ceaţă din trafic, viteza excesivă şi nerespectarea distanţei au determinat producerea mai multor accidente pe acelaşi tronson de drum şi a altuia, în zona Oiejdea.

La ora 8.32, pe raza localităţii Decea, un Matiz a fost implicat într-un accident cu un TIR, în urma căruia şoferul autoturismului a fost transportat la spital, după ce a fost scos din maşină cu ajutorul SMURD. Un tânăr de 27 de ani, din municipiul Dej (Cluj), în timp ce conducea un autoturism, dinspre Turda către Aiud, s-a angajat în depăşirea unui TIR (condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Berveni – Satu Mare), pe care l-a acroşat, în momentul în care a revenit pe sensul de mers. Din cauza impactului, maşina sa a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a lovit un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia.

La ora 9.16, la Oiejdea, două autoturisme au intrat în coliziune, unul dintre acestea răsturnându-se pe şosea. O persoană a fost transportată la spital, dar nu a fost internată. C.A. M. (22 de ani), din Aiud, a intrat cu viteză într-o curbă, la volanul autoturismului BMW, a pierdut controlul şi s-a răsturnat, intrând în coliziune cu Cielo condus de P. M. A. (27 de ani), din Craiova. Acesta circula regulamentar din sens opus.

La ora 9.38, în afara localităţii Decea, s-a produs un accident în lanţ, din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în trafic. O autoutilitară condusă de P.L.L. (32 de ani), din Jucu (Cluj) a lovit din spate o altă autoutilitară, condusă de C. B. (43 de ani), din Gîlgău (Sălaj), Din cauza impactului, maşina a fost proiectată într-o coloană formată din cinci autovehicule aflate în staţionare, pe partea carosabilă. O femeie de 39 de ani, aflată în a doua autoutilitară şi o altă femeie, dintr-un autoturism din coloană au fost rănite uşor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax