Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Accident rutier cu trei maşini lovite, la Vinerea. Unul dintre şoferi a ajuns la spital cu leziuni uşoare

Publicat

Un accident în care au fost implicate trei maşini s-a petrecut miercuri după-masa, la Vinerea, lângă Cugir. Şoferul unei maşini de distribuţie a cafelei din Hunedoara a ajuns la spital cu leziuni uşoare, după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită din spate de o altă maşină, condusă de un tânăr de 18 ani şi proiectată într-un autoturism care circula în faţa sa.

La data de 27.06.2012 ora 15,47, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, pe strada Principală din localitatea Vinerea, avut loc o un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că C.A.D., de 18, din Vinerea, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Şibot – Cugir, nu a păstrat distanţa suficientă faţă de un autoturism condus de T.A.N., de 24 de ani, din municipiul Hunedoara, care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta şi la proiectat  într-un alt autoturism condus de R.P., de 60 de ani, din Cugir, care circula în acelaşi sens.

În urma accidentului T.A.N. a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Cugir unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internat.

Cercetările sunt continuate.

Foto: Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax