Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT rutier GRAV în Alba Iulia. Doi copii și patru adulți, răniți după ce două mașini s-au lovit

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHlNMSww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Șase persoane aflate în două mașini au fost implicate într-un accident rutier grav, duminică seara, la Alba Iulia. Din primele date, una dintre persoane a rămas prinsă în caroseria mașinii.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 21.20, la intersecția străzilor Nichita Stănescu cu Toporașilor din Alba Iulia, o femeie de 44 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie de 57 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu aceasta.

Vezi și VIDEO: Momentul impactului în tragicul ACCIDENT din județul Cluj, cu victime din Alba. Doi oameni au murit, alți doi răniți grav

În urma accidentului, cele două șoferițe, un bărbat de 45 de ani și doi minori de 11 și 8 ani, pasageri în primul autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au primit îngrijiri medicale.

UPDATE 1: Potrivit ISU, cinci persoane au fost transportate la UPU Alba Iulia. Una dintre persoanele implicate în accident a refuzat transportul la spital.

UPDATE: Șase persoane au fost rănite. Este vorba despre patru adulți și doi copii. Ambele mașini au ricoșat în gardul unei case, în urma impactului. O țeavă de gaz a fost fisurată.

Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Toporașilor cu Nichita Stănescu, potrivit IPJ.

 

 

Sunt implicate în evenimentul rutier două autoturisme, un Logan și un BMW.

Pompierii intervin cu mai multe autospeciale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. One

    marți, 03.12.2019 at 19:13

    Sigur erau în realitate 2 șoferițe și nu o șoferiță și un șofer?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax