Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE: ACCIDENT rutier GRAV într-un sat din Alba. Șofer în stare de inconștiență, după impact frontal între două mașini

Publicat

smurd politie accident

Două persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind în stare de inconștiență, în urma unui accident grav petrecut duminică după-amiaza în satul Heria, comuna Fărău.

Din primele date, două mașini, în care se aflau cinci persoane, s-au lovit.

La fața locului intervin pompierii din Aiud cu două autospeciale și două ambulanțe de la SAJ.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme, pe un sector de drum îngust și în curbă. Șoferul unuia dintre cele două autoturisme este în stare de inconștiență.

UPDATE 1: Din datele Poliției Alba șoferul rănit se afla sub influența alcoolului. A putut fi testat pentru alcool, la spital, alcoolemia fiind de 0,34. Acesta este cetățean maghiar, în vârstă de 32 de ani. Aflat la volanul unui autoturism, a intrat în curbă pe contrasens și a lovit alt autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani, din Fărău.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax