Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT MORTAL pe DN1, la AIUD. Un bărbat de 53 de ani a decedat după ce a fost lovit de o Ambulanţă în misiune

Publicat

ambulanta Un accident rutier grav s-a petrecut miercuri seara la Aiud, pe strada Transilvaniei, ce traversează oraşul, parte din DN1. O autospecială de la Serviciul de Ambulanţă a lovit un pieton. Traficul rutier a fost blocat, în zona accidentului, pentru aproximativ o oră.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, pietonul şi-a pierdut viaţa, din cauza leziunilor suferite. Iniţial, se ştia că starea sa era gravă.

Bărbatul este din Aiud şi, din primele date, ar fi încercat să traverseze strada neregulamentar.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, la ora 21.45, că din cauza acestui accident rutier, circulația pe DN1 (E81) Sebeș – Turda a fost oprită pe ambele sensuri în zona localității Aiud, județul Alba.

UPDATE 1: Bărbatul care şi-a pierdut viaţa, S.R., din Aiud, avea 52 de ani şi traversa neregulamentar strada, în momentul accidentului. Ambulanţa se afla în misiune, iar, din primele cercetări ale Poliţiei, avea semnalele acustice şi sonore în funcţiune. Zona în care s-a produs accidentul este spre ieşirea către Turda (Cluj).

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 21.04, pe strada Transilvaniei  din municipiul Aiud, B.P., de 45 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autovehiculul special M 1, proprietatea Serviciul de Ambulanţă Județean Alba, a surprins şi a accidentat pe S.R., un bărbat de 53 de ani din Aiud, care traversa strada, prin loc nepermis si nesemnalizat corespunzător.

În urma accidentului, pietonul a decedat.

La momentul producerii accidentului, autovehiculul special se deplasa din localitatea Ocna Mureș spre Alba Iulia si avea in funcțiune semnalele luminoase.

Faţă de B.P. a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax