Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE| ACCIDENT rutier grav pe DN67C, în satul Laz: Doi tineri, de 18 şi 15 ani, din Săsciori şi-au pierdut viaţa

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN67C, în satul Laz, comuna Săsciori. Doi tineri şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un stâlp. Al treilea tânăr a fost transportat la spitalul din Sebeş.

Accidentul s-a petrecut la ora 1.44 şi a fost nevoie şi de intervenţia unui echipaj de descarcerare ISU Alba. Maşina implicată în evenimentul rutier este o Dacia Logan înmatriculată în Alba.

La volanul acesteia se afla un tânăr în vârstă de 18 ani, M.V.M., din Săsciori, care, din primele informaţii, a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător. S-a izbit cu autoturismul de un stâlp de susţinere a reţelei electrice şi a murit în urma impactului. Şi-a pierdut viaţa şi pasagerul din dreapta, un minor în vârstă de 15 ani din Săsciori, S.R.I.

În maşină se mai afla un tânăr de 18 ani, din Câlnic, O.P.D., care a a fost rănit şi transportat la spitalul din Sebeş, unde a fost diagnosticat cu fractură de claviculă stânga.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată în noaptea de 02 spre 03.11.2013, ora 01.42 prin numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul ca în dreptul unui imobil situat pe raza localităţii Laz, comuna Săsciori, a avut loc un accident de circulaţie.

Echipa de cercetare deplasată la fata locului a stabilit că accidentul rutier a avut loc pe DN 67 C, respectiv pe strada Principală din localitatea Laz.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că Vasile M., de 18 ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Sebeş –Şugag, ajuns pe raza localităţii Laz, pe fondul vitezei, pierde controlul autoturismului, pătrunde pe sensul opus de mers, apoi intră în coliziune cu un stâlp din beton.

Ca urmare a accidentului conducătorul auto Vasile M. şi Ioan S., de 15 ani, din comuna Săsciori, pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului au decedat, iar Petru O., de18 ani, din comuna Câlnic, judeţul Alba, pasager pe bancheta din spate a autoturismului a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul municipal Sebes, unde i s-a stabilit diagnosticul de “traumatism cranian minor, fractură umăr stâng, entorsa genunchi drept şi policontuzie prin accident rutier”, ulterior fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidental rutier

SMURD Sebeş a fost solicitat să intervină. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD pentru scoaterea persoanei rămase captive între fiarele contorsionate ale maşinii, pentru acordarea primului ajutor medical calificat şi transportarea acesteia la spital, în cooperare cu Serviciul de Ambuanţă Sebeş şi pentru scoaterea persoanelor decedate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax