Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT rutier în Aiud. O persoană a decedat după ce un camion a lovit o mașină de salubrizare

Publicat

IMG_0005 Un accident rutier a avut loc marți dimineața, în jurul orei 5.30, pe strada Transilvaniei nr. 142 din municipiul Aiud, la ieșirea către Cluj. Două camioane au intrat in coliziune, iar, în urma impactului, o persoană a decedat.

Potrivit primelor informații în accident au fost implicate o mașină de salubrizare și un camion înmatriculat în județul Bihor. În urma impactului, o persoană care se afla în spatele mașinii de salubrizare a decedat.

La fața locului oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului. Au intervenit şi pompierii militari, cu o autospecială de descarcerare SMURD, în cooperare cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Aiud.

Potrivit IPJ, șoferul camionului, O.P.N., de 31 de ani, din Vadu Crișului, județul Bihor, în timp ce conducea o autospecială în direcția Aiud-Turda, nu a păstrat, în timpul depășirii autospecialei de salubrizare, o distanță laterală suficientă față de autovehiculul condus de G.C.M,. de 54 de ani din Aiud, acroșându-l cu partea laterală. În urma accidentului, K.E. de 47 de ani din Aiud, pasager pe scara din stânga a autovehiculului  de salubrizare, a suferit leziuni grave. Victima a decedat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vasile

    marți, 20.10.2015 at 21:46

    Nu înțeleg nimic.. La ora 5.47 am trecut pe acolo. După cum am văzut .mașina de salubritate a lovit camionul nu invers cum spuneți voi. Cum a lovit camionul , care avea dislocată bena( frigorifică) spartă și sărită de pe șasiu. Iar masina de gunoi avea cabina varză. întrebare.. Care pe care a lovit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax