Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier în Alba Iulia. O fetiţă de 10 ani a fost lovită de o maşină, pe trecerea de pietoni

Publicat

politie

O minoră de 10 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs marţi dimineaţa, pe strada Republicii din Alba Iulia, zona Dedeman.

În accident a fost implicat un autoturism Dacia Logan înmatriculat în Alba. Fetiţa acroşată de maşină a fost transportată la spital, însă din primele informaţii a suferit leziuni uşoare. Aceasta se îndrepta spre şcoală, pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost lovită de autoturism.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 7.37, pe Bd. Republicii din municipiul Alba Iulia, C.T., un bărbat de 65 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei fetiţe în vârstă de 10 ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, minora a suferit o contuzie la genunchiul stâng, fără a rămâne internată în spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, faţă de C.T., fiind întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. camelia

    vineri, 18.10.2013 at 10:28

    De ce nu relatati lucrurile asa cum s-au intamplat? Respectiv, o tiganca in varsta de 10 ani a alergat pe trecerea de pietoni, punand soferul in imposibilitatea de a o evita. Stiati ca familiile de tigani isi mai rotunjesc veniturile in felul acesta? Nu mai scrieti bullshit, oameni buni. Daca nu ma insel, voi sunteti cei care va laudati ca daca mama va spune ca va iubeste, verificati informatia din 3 surse…

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 18.10.2013 at 15:56

      @camelia, nu are nicio legatura etnia cu faptul ca un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni.

  2. satul de Romania

    vineri, 18.10.2013 at 13:17

    Camelia, ce scrii tu aici e demn de o sesizare la CNCD. Ce importanta are apartenenta acelui copil la o etnie sau alta ??? E un copil lovit pe trecerea de pietoni de un sofer care e obligat sa se asigure ca nu sunt pietoni angajati in traversare. Sper ca CNCD sa se autosesizeze si cei de la Alba24 sa le puna la dispozitie IP-ul tau pentru ca tu sa poti fi identificata si sanctionata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax