Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier în Almaşu Mare: Un bărbat de 67 de ani s-a răsturnat cu mașina într-un șanț. Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat

Publicat

Un accident rutier a avut loc joi la ora 16.00, pe D.J. 705, pe raza comunei Almaşu Mare. Un bărbat de 67 de ani din Simeria s-a răsturnat cu mașina în șanț. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că G.V., de 67 de ani, din Simeria, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Geoagiu – Almaşu Mare, din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, la kilometrul 35, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, care era singur în autoturism, a suferit leziuni corporale însă a părăsit locul accidentului cu acelaşi autoturism, fiind depistat de poliţişti pe raza localităţii Almaşu de Mijloc.

G.V. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus a spitalul din Alba Iulia pentru a primi îngrijiri medicale şi pentru a-i fi recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei însă a refuzat internarea.

Faţă de G.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax