Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

UPDATE/ FOTO/ Accident rutier în apropiere de Albac: Trei răniți, dintre care unul grav, după o coliziune între două mașini

Publicat

Pompierii din Câmpeni intervin, vineri seara, pentru acordare de prim ajutor și descarcerare la un accident rutier produs pe DN 1R, în satul Bărăști, în apropiere de Albac.

UPDATE ora 22.55: La finalul intervenției reprezentanții ISU Alba au precizat că în accident au fost rănite 3 persoane: una cu leziuni ușoare, care a refuzat transportul la spital; alta cu care prezintă leziuni la nivelul capului și este transportată la spital cu ambulanța SAJ și victima extrasă din autoturism, care este transportată în stare de inconștiență la spital, cu ambulanța SMURD.

 

UPDATE ora 22.20: Potrivit ISU Alba, victima încarcerată a fost extrasă de pompieri din mașină și a fost predată echipajului SMURD pentru îngrijiri medicale.

Știrea inițială: ”Din primele informații ar fi vorba despre două autovehicule implicate, două victime din care una inconștientă, încarcerată”, informează reprezentanții ISU Alba.

Se acționează cu o autospecială cu apă și spumă, o autospecială SMURD și o ambulanță SAJ.

Revenim cu amănunte

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax