Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident rutier pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia: Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o femeie a fost rănită

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, 18 mai, în jurul 11.00, pe DJ 107 C, în apropierea localității Teleac din județul Alba. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită și transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba, pentru investigații și îngrijiri.

Din primele informații ale polițiștilor, accidentul s-a produs pe șoseaua de centură din direcția Teiuș, spre Sebeș. Un un autoturism înmatriculat în județul Alba, în timp ce a virat la stânga spre Drâmbar, a fost lovit de un autoturism înmatriculat în București, care l-a depășit neregulamentar.

Conducătoarea auto a autoturismului înmatriculat în București, o femeie de 57 de ani din Timișoara, a suferit leziuni în urma impactului și a fost transportată la spital.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs dintr-o culpă comună a conducătorilor auto, dintre care unul nu s-a asigurat când a virat la stânga iar celălalt a depășit neregulamentar.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 18.05.2013, ora 10.33, pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, T.D.M., de 33 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş – Sebeş, la intersecția cu DJ 107C, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers spre stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 57 de ani, din municipiul Timişoara, care era angajată în depăşirea acestuia în zona de acţiune a indicatorului <depăşirea interzisă>.

În urma accidentului, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  negativ.

Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax