Connect with us
Publicitate

BLAJ

Accident rutier în Blaj: bărbat cu dosar penal după ce a lovit cu mașina un autoturism parcat. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Blaj s-a ales cu dosar penal, în urma unui accident rutier petrecut pe o stradă din municipiu. Acesta a refuzat să fie testat pentru alcool.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 5 iunie 2024, în jurul orei 22.30, în urma unui apel prin 112, polițiștii de ordine publică din Blaj au intervenit pe strada Stejarului din municipiu.

Era semnalată producerea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 45 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea unei manevre de mers înapoi, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Conducătorul auto a refuzată să se supună testării cu aparatul etilotest precum și recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax