Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Accident rutier în Cărpiniș: Trei persoane au fost rănite, iar un șofer în stare de ebrietate s-a ales cu dosar penal

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă seară, în Cărpiniș, între două autoturisme. Ambii șoferi și un pasager au fost răniți, iar în urma investigațiilor s-a stabilit că unul dintre șoferi era în stare de ebrietate. Acesta s-a ales cu un dosar penal.

Sâmbătă, 27 octombrie 2012, ora 21.49, pe DN 74 A, pe raza localităţii Cărpiniş, Dumitru V., de 55 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani din comuna Roşia Montană.

În urma accidentului, cei doi conducători auto şi un pasager din cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor cele două autoturisme, pentru Dumitru V. a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de Dumitru V. a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax