Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier în cartierul Partoş din Alba Iulia. O femeie a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa neregulamentar strada

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut marţi după-amiaza în cartierul Partoş din Alba Iulia. O femeie a fost lovită de o maşină Dacia Logan.

Din primele informaţii, femeia ar fi vrut să traverseze strada prin loc nepermis şi a fost acroşată de autoturismul care circula regulamentar. Accidentul s-a petrecut pe strada Regiment V Vânători, artera principală de ieşire din oraş spre Sebeş, în apropierea trecerii de pietoni semnalizate.

Traficul rutier pe sensul Alba Iulia – Sebeş a fost blocat, însă circulaţia se desfăşoară alternativ, până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.

Femeia a fost transportată la spital, în stare de conştienţă.

UPDATE: Şoferul Loganului este un bărbat în vârstă de 46 de ani, N.C., din Piteşti. Femeia rănită, M.L. (54 de ani) din Alba Iulia, a rămas internată în spital, după ce a suferit mai multe fracturi.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax