Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier în centrul comunei Albac. Sensul de mers Arieşeni-Câmpeni a fost blocat

Publicat

Un accident rutier a avut loc marţi, în jurul orei 19.30, în centrul comunei Albac, unde un autoturism a intrat în coliziune un un autocamion. În urma impactului, autocamionul s-a răsturnat pe partea carosabilă. Circulaţia autovehiculelor pe sensul de mers Arieşeni – Câmpeni a fost blocată.

Potrivit IPJ Alba, şoferul autoturismului s-a aflat în stare de şoc. Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului, iar o ambulanţă s-a deplasat de urgenţă în Albac.

UPDATE: Din primele cercetări, se pare că niciunul dintre şoferi nu a suferit răni grave. Conducătorul autocamionului, care venea dinspre Câmpeni, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, de unde venea un autoturism. Acesta a încercat să evite ciocnirea, însă nu a reuşit să redreseze autoturismul şi a acroşat roţile din spate ale camionului. În urma impactului, camionul s-a răsturnat.

Vă prezentăm comunicatul emis de IPJ Alba:

„În data de 1.11.2011 orele 20.00, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată în legătură cu faptul că pe DN 75, în localitatea Albac, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constat că C.E.S., de 38 de ani, din comuna Vadu Moţilor, în timp ce conducea o autospecială  în direcţia Albac – Cîmpeni, la  km 60+650 m, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de G.G. de 40 de ani din comuna Poiana Vadului, judeţul Alba.

În urma accidentului, G.G. a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

În urma testării celor doi conducători auto cu aparatul alcooltest, pentru C.E.S. a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Cercetările sunt continuate”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax