Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier în Cîmpeni: Femeie de 59 de ani, acroşată pe trecerea de pietoni. A fost transportată la spital cu fracturi la piciorul drept

Publicat

politia accident trecere de pietoni kaufland alba iulia O femeie de 59 de ani, din Cîmpeni a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa o trecere de pietoni. În urma accidentului femeia a suferit o fractură şi contuzii la nivelul piciorului drept şi a fost transportată la spitalul din Cîmpeni.

Marţi, în jurul orelor 06.58, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 75, pe raza oraşului Cîmpeni, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasată la faţa locului a rezultat că M.I.V., de 54 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcţia Bistra – Cîmpeni, a acroşat-o pe o femeie de 59 de ani, din Cîmpeni, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului femeia a suferit o fractură şi contuzii la nivelul piciorului drept şi a fost transportată la spitalul din Cîmpeni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Faţă de M.I.V. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax