Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident rutier mortal în comuna Şona: Un bărbat a fost lovit de o autoutilitară şi a murit la spitalul din Blaj

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni seara, pe raza comunei Șona. Un bărbat a fost lovit de un autovehicul şi a fost transportat la spital. Din cauza leziunilor suferite, acesta a decedat.

Pietonul se afla pe carosabil şi a fost acroşat de autoturismul care circula regulamentar. Bărbatul a fost transportat în stare conştientă la spitalul din Blaj.

Bărbatul a murit la spitalul din Blaj, din cauza leziunilor suferite. Este vorba despre un localnic din satul Sînmiclăuş, comuna Şona, M.N., în vârstă de 50 de ani. Accidentul s-a petrecut pe strada Cîmpului din această localitate. Bărbatul de 50 de ani era căzut pe carosabil, aflat în stare de ebrietate, iar cel mai probabil şoferul autovehiculului, B.L. (36 de ani) nu l-a observat şi a trecut peste el cu maşina.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 20.27, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Câmpului din localitatea Sînmiclăuş, comuna Şona, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Blaj şi poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, iar din primele cercetări s-a constatat că B.L., un bărbat de 36 de ani, din comuna Şona, în timp ce conducea o autoutilitară, în direcţia Alecuş – Şona, l-a accidentat pe M.N., de 50 de ani, din comuna Şona care, fiind într-o avansată stare de ebrietate, era căzut pe carosabil.

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj unde, la circa o oră de la producerea accidentului, a decedat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate  probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele să au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Tragediile de pe şoselele din Alba din 2013: 146 de accidente grave. Până la mijlocul lunii decembrie, 27 de oameni şi-au pierdut viaţa | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax