Connect with us
Publicitate

Uncategorized

UPDATE: Accident rutier în Laz. Un autoturism a lovit un moped. Trei persoane au fost rănite uşor

Publicat

În satul Laz, pe DN 67C, pe Valea Sebeşului, a fost înregistrat, duminică, un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite.

Un moped a fost lovit de un autoturism, în dreptul casei cu nr. 172 din localitate.

Conducătorul mopedului şi şoferiţa maşinii au fost transportaţi la spitalul din Sebeş, fiind răniţi uşor. Aceştia au rămas sub supravegherea medicilor, pentru câteva ore.

Din primele cercetări la faţa locului, şoferiţa nu a acordat prioritate mopedului, care circula regulamentar. Poliţiştii contină investigaţiile pentru stabilirea condiţiilor exacte în care s-a produs accidentul rutier.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au oferit date suplimentare:

„La data de 17.07.2011, ora 14.00 Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca pe DN 67C avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare deplasată la fata locului  a constatat că A.R., o femeie de  53 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din localitatea Laz, comuna Săsciori, a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure corespunzător şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de un bărbat de 25 de ani, din Sebeş.

În urma accidentului, conducătorul motocicletei a suferit leziuni uşoare si a fost transportat la spitalul din Sebeş, unde i s-a stabilit diagnosticul politraumatism prin accident rutier, traumatism membru inferior, traumatism toraco-abdominal.

Din accident a rezultat şi rănirea unei femei în vârstă de 82 de ani, din Sebeş, pasageră în autoturism, care a fost diagnosticată la spitalul din Sebeş cu hematom frontal şi traumatism cranio-facial.

Ambele victime au rămas sub supraveghere medicală. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax